Handvorm van Aarde

Aardehanden

De Steunpilaar

Een persoon met aardehanden heeft grote grove brede handen met een ruwe huid en/of eelt. De vingers zijn wat voller en vaak is er een dikke basis rond de duim. Het formaat van de handpalm en de lengte van de vingers komen met elkaar overeen. De handen hebben weinig lijnen en vaak ook brede polsen. Het aantal lijnen in de handpalm heeft te maken met de energiehuishouding. Het element aarde geeft aan dat de persoon vaak in harmonie met de natuur leeft en put daar ook de energie uit. Als je aardehanden hebt sta je met beide benen op de grond en maak je verbinding met de aarde.

Aardepersonen hebben veel eigenschappen. Ze zijn sociaal, vriendelijk, behulpzaam en geliefd. Ook zijn ze rustig, nuchter en stabiel in hun emotionele toestand. Ze hebben een warme persoonlijkheid en houden ervan om contact te hebben met anderen. Als je een aardepersoon bent kun je snel verliefd worden. Je denkt en voelt niet met je hoofd maar met je hart.

Aardepersonen kunnen daar in tegen eigenwijs zijn en hebben een krachtige zelfverzekerde eigen wil. Dit is een blokkade voor een aardepersoon. Dit kan hun soms belemmeren in het doen en laten.