Handvorm van Vuur

Vuurhanden

De Leider

Mensen met Vuurhanden zijn fijngevoelig en openstaand. In vergelijking met hun handpalmen die wat groter is als normaal, zijn de vingers wat kleiner. Handen die mensen hebben genoemd onder het onder het element vuurhanden zijn vrijmoedig en ongedwongen van karakter en vaak zeer snel tevreden en gelukkig. Soms lijken ze wat gevoelloos omdat ze zo overkomen, maar dat is maar schijn. Zij zijn spontaan en adrem en zeer bewogen. Mensen met vuurhanden krijgen vaak voor elkaar wat ze willen en zetten dan alles op alles om dit gedaan te krijgen. De schijn dat ze onzelfzuchtig zijn is dan ook een teken voor hun om juist het tegenover gestelde te bereiken.

Juist mensen met vuurhanden staan erom bekend dat ze snel geraakt zijn, maar door hun inzet en actie is het doorpakken en zorgen dat je bereikt wat je wilt bereiken. Deze handen zorgen voor een snelle en gepassioneerde aanpak van zaken en vaak met uitstekend resultaat.

De omschrijving van mensen met vuurhanden is, passie, inzet, doortastend, actief, en spontaan. Kenmerken korte vingers en wat grotere handpalmen en wat diepere lijnen. Ook houden ze ervan om het voortouw te nemen en de regie te houden dus de controle, wat mensen ook waarderen en zullen volgen.