Handlezing saturnusberg

Saturnusberg

De berg van pessimisme

De Saturnusberg is het kussen onder aan de middelvinger. Deze geeft veel informatie over wat voor persoon je bent en hoe je je problemen aanpakt. Elk persoon heeft een ander formaat kussen of zelfs geen kussen.

Bij een groot kussen ben je meestal een eigenwijs of soms zelfs koppig persoon. Deze mensen zijn vaak pessimistisch en zien eerder het donker dan het licht. Bij een klein kussen ben je meestal ongeleid en soms zelfs druk. Deze mensen zijn makkelijk te beïnvloeden en kunnen soms wat simpel overkomen.

Als je Saturnusberg rond is ben je intelligent en erg gevoelig. Deze mensen weten meestal niet hoe zij hun problemen aan moeten pakken. Als je Saturnusberg er niet is ben je iemand die moeilijk beslissingen kan nemen. Deze mensen weten wat ze willen alleen kunnen meestal de stap niet zetten.

Ook kunnen de lijntjes op de Saturnusberg je iets meer vertellen over je persoonlijkheid. Heb je verticale lijntjes dan betekend dit dat je erg op je eigen bent en graag dingen alleen doet. Heb je kromme lijntjes dan betekend dit dat je niet zelfverzekerd in je schoenen staat. Heb je horizontale lijntjes dan betekend dit dat dat je soms wat onzeker kan zijn over bepaalde besluiten die je moet nemen in het leven.