Lees de lijnen op je pols

Het lezen van de lijnen op je pols

Al eeuwen horen we en zien we het handlezen maar de lijnen van je pols hebben ook heel veel te vertellen, over jou en je levensloop. Het handlezen is een eeuwen oude traditie en ooit ontstaan bij het reizende volk nomaden en zigeuners, en het meest werd polslezen gedaan door waarzeggers en doorgegeven van moeder op dochter. Handlijnen hebben veel te zeggen over je levensloop, maar ook polslijnen kunnen hier veel over vertellen, wat voor persoon je bent, hoe je toekomst zal gaan verlopen en ook hoe het met je gezondheid is. Meestal zijn er drie polslijnen maar sommige mensen hebben er twee of één, dit zegt verder niets over de uitkomst.

Eerste Polslijn

Dit is de meest belangrijkste lijn. Het is een weergave van hoe bewegend je bent en hoe je qua conditie je als persoon bent, en actief jij als persoon bent. Is de lijn sterk en gaat hij door zonder onderbrekingen dan ben je in een goede gesteldheid, als er wat scheurtjes te zien zijn kan dit inhouden dat je een niet heel actief leven lijd en niet altijd goed eet. Meerdere onderbrekingen in deze lijn kan inhouden dat je je niet helemaal goed voelt en het onderliggend gevoel heb dat je niet alles uit het leven haalt wat er in zit, ook kan je daar onvrede over hebben, en beteken dat je niet in je element bent, oftewel een beetje down.

Tweede Polslijn

Is de lijn van werk en financiën en over de toekomst van deze, en over je geluk. Is deze lijn zichtbaar en doorlopend dan houd dit in dat je op het gebied van geld werk een vrijwel onbezorgd leven zal hebben. Zitten er in deze lijn wat gebreken en rafels, kan dit beteken dat je in het verleden op dit gebied al eens wat tegenslagen heb ondervonden, zo niet dan hangt dit nog boven je hoofd.

Derde Polslijn

Deze lijn hebben we niet allemaal, als je wel een derde polslijn heb is de betekenis hiervan dat je graag je controle houd en de invloed op mensen zowel op werk als daarbuiten uitoefent. Niet bewust maar dat is hoe je bent als mens, je word gezien en gehoord en heb energie voor tien en mensen kijken naar je op, ook kan je mensen hiermee overweldigen.