Handlijnen - Hartlijn

Hartlijn

De hartlijn is de lijn die staat voor de liefde en het hart. Als de hartlijn diep in de huid ligt ben je een gevoelig persoon. De liefde speelt een grote rol op de levensweg die je tegemoet gaat. Als de hartlijn oppervlakkig in de huid ligt ben je niet bezig met liefde of romantiek. Je bent graag op jezelf en vind het fijn om alleen te zijn.

Bij iedereen zit de hartlijn op een andere plek. De hartlijn eindigt altijd onder de pink alleen begint bij iedereen ergens anders. De onderbrekingen en kleinere lijnen staan voor grote herinneringen in de liefde. Deze herinneringen staan vooral voor vervelende gebeurtenissen.

Als je hartlijn begint onder de wijsvinger dan sta je erg sterk in je schoenen. Het gaat in de liefde erg goed of juist erg slecht. Begint de hartlijn halverwege de handpalm dan ben je een aanhankelijk persoon. Soms kun je hierdoor egoïstisch zijn in de liefde. Begint de hartlijn onder je ringvinger of pink dan ben je soms erg snel verliefd. Hierdoor kun je emotioneel niet altijd goed omgaan met de liefde.

De buiging en loop van de hartlijn zeggen ook iets over jezelf. Als de hartlijn afbuigt naar boven, richting de vingers, dan ben je een persoon die zijn emoties goed kan laten zien. Je kunt ook makkelijk praten over je gevoelens. Buigt de hartlijn af naar beneden, richting je levenslijn, dan ben je vaak gekwetst door dierbaren of geliefden. Als de hartlijn golft heb je niet veel langdurige relaties en wil je die ook liever niet.