Handlezing mercuriusberg

Mercuriusberg

De berg van socialiteit

De Mercuriusberg is het kussen onder de pink. Deze geeft veel informatie over wat voor persoon je bent en hoe je je problemen aanpakt. Elk persoon heeft een ander formaat kussen of zelfs geen kussen.

Bij een groot kussen ben je meestal een sociaal persoon. Je vindt contact met anderen erg fijn en maakt graag een praatje. Bij een klein kussen ben je meestal eenkennig en/of verlegen. Je bent vaak alleen en praat niet veel over je gevoelens.

Als je Saturnusberg rond is ben je erg creatief. Je weet wat je kan en bent daar trots op. Als je Saturnusberg er niet is ben je iemand met een laag zelfbeeld. Je gelooft niet in jezelf en hebt vaak problemen met jezelf.

Ook kunnen de lijntjes op de Saturnusberg je iets meer vertellen over je persoonlijkheid. Heb je verticale lijntjes dan betekend dit dat je niet zelfverzekerd in je schoenen staat. Je hebt moeite met besluiten nemen en vind het moeilijk om in jezelf te geloven. Heb je kromme lijntjes dan betekend dit dat je een sociaal en vriendelijk persoon bent. Heb je horizontale lijntjes dan betekend dit dat dat je prikkelbaar bent. Je kan snel en fel reageren en hebt daardoor weinig contact met anderen.