Handlijnen - Relatielijn

Relatielijn

De relatielijnen zijn kleine horizontale lijntjes die zich onder de pink bevinden, soms aan de zijkant van de hand onder de pink. De hoeveelheid lijntjes geven het aantal liefdesrelaties aan, en hoe dieper de lijn, hoe dieper de liefde was of nog steeds is. Het aantal dunne lijntjes die moeilijk te zien zijn staan dan ook voor een kortstondige relaties of one night stands. Onderbrekingen in de lijntjes kunnen kinderen aanduiden, en een splitsing in een lijn staat voor een echtscheiding. Als sommige lijntjes elkaar doorkruisen dan staat dat voor een liefdesaffaire.

De relatielijn word ook wel de huwelijkslijn genoemd, de lijntjes zijn niet bij iedereen zichtbaar. Heb je deze lijnen niet wil dat dus niet zeggen dat je geen liefde of relatie heb. Pas als je de relatielijntjes heb kan je daar op oordelen. Zit er een splitsing in één van de lijntjes maar is diegene nooit gescheiden geweest dan kan dit ook staan voor een scheiding met een andere dierbare zoals kind, broer of zus.

Deze lijntjes staan voor liefdesrelaties, en vaak voor partners. Maar als de liefdesrelatie met bijvoorbeeld een naaste heel sterk is dan kunnen die zich ook laten zien als relatie of huwelijkslijntjes.