|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Tarotist Guillermo - Helderwetend
       
  Tarotisten hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door tarotisten Daghoroscoop Stier door tarotisten Daghoroscoop Tweelingen door tarotisten Daghoroscoop Kreeft door tarotisten
Daghoroscoop Leeuw door tarotisten Daghoroscoop Maagd door tarotisten Daghoroscoop Weegschaal door tarotisten Daghoroscoop Schorpioen door tarotisten
Daghoroscoop Boogschutter door tarotisten Daghoroscoop Steenbok door tarotisten Daghoroscoop Waterman door tarotisten Daghoroscoop Vissen door tarotisten

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Handlezen.nl-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Gratis horoscoop
              Gratis account
 
 
2352
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Gratis horoscoop
              Gratis account

     
 
Stap 1 krediet opladen:

 
Stap 2 tarotist kiezen:

Klik op telefoon consultatie, vervolgens ziet u een overzicht van de op dat moment aanwezige tarotisten.
 
U bent nu in stap 3: start uw telefoon consultatie:

U gaat het gesprek starten met tarotist van uw keuze door te bellen naar het onderstaande lokale nummer. Geef vervolgens uw persoonlijke code en pin van tarotist in.
Handlezen.nl - tarotist Guillermo

Bel nu met tarotist Guillermo


tarotist Guillermo - Helderziend Helderziend   tarotist Guillermo bellen in Nederland  0909 19 19   (90 cpm)
tarotist Guillermo - Helderwetend Helderwetend   tarotist Guillermo bellen in Belgie  0903 416 42     (150 cpm)
tarotist Guillermo - Heldervoelend Heldervoelend   pincode tarotist Guillermo Pincode: 2352


Ik ben Guillermo u kunt bij mij terecht als u een vraag heeft over het verleden, heden of de toekomst.

Ik ben helderziend helderwetend heldervoelend en helderhorend, ik leg geen kaarten. De naam verschaft mij alle informatie die ik nodig heb.

Heeft u een vraag op privé of zakelijk gebied, ik help u graag.

Daarbij ben ik eerlijk en oprecht, ik zeg niet wat u wilt horen maar wat mijn gidsen mij doorgeven.
tarotist Guillermo spreekt volgende talen :   Nederlands Nederlands   Engels Engels

Maak nu uw gratis handlezen account aan Fotoreading met tarotist guillermo Telefoon consult met tarotist guillermo

Persoonlijke agenda tarotist Guillermo op handlezen.nl

februari 2018

 
 
DoVrZaZoMaDiWo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

De dagen aangeduid met een = een dag dat tarotist Guillermo heeft aangegeven beschikbaar te zijn op handlezen.nl.

Wenst u toch contact op te nemen met tarotist Guillermo op en dag waar geen is ingevuld, geef dit dan te kennen aan tarotist Guillermo via een belverzoek of stuur een e-mail naar tarotist Guillermo.


Getuigenissen over onze tarotisten

De ervaringen van onze bezoekers op handlezen.nl over tarotist GuillermoBeste Guillermo,

Ik heb je een paar weken geleden gesproken en toen heb je mij gezegd dat de man om wie het gaat hulp van buiten af gaat zoeken. Daar bedoel ik mee professionele hulp. Dit zodat hij eindelijk na jarenlang zijn rugzak van zichzelf weet af te doen en met mij een mooie toekomst kan opbouwen.

Gisteren met hem gesproken ( 12 -2-18 ) en hij zei dat hij contact heeft gezocht . of dit echt waar is ik weet het niet. Ik hoop zeer zeker dat je voorspelling uit zal komen en dat hij dit door gaat zetten.

Liefs Carmen.

    Getuigenis door Carmen op 13 februari 2018

Guillermo heeft een heel fijn stemgeluid. Zonder kaarten, enkel bij het benoemen van een naam, kan hij gedetailleerd over allerlei onderwerpen praten. Wat uiteraard erg fijn is. Ik bel Guillermo regelmatig en langzamerhand komen zijn voorspellingen uit. Bedankt voor je mooie readings keer op keer. Gr FF.

    Getuigenis door FF op 3 februari 2018

Soms zitten er goudklompjes tussen de mediums.Ik heb al meerdere malen met Guillermo gesproken en dit zeer integer medium heeft een groot empatisch en invoelend vermogen. Hij is zuiver en werkt vanuit het hart. Echt een aanwinst voor deze lijn. en een heel fijn en bijzonder mens.

    Getuigenis door Anna op 13 januari 2018

Ik heb Guillermo al best een tijdje en een aantal keer gebeld. Guillermo is echt een topper en hij weet veel. Heel veel dingen wat hij zei kloppen gewoon en veel is ook uitgekomen. Echt een aanrader.

    Getuigenis door Aynur op 11 januari 2018

Heb quillermo op aanraden van een van zijn collega gebeld.
Zonder enige informatie zei hij meteen rake dingen.heb tranen met tuiten gehuild.prachtig. Lieve zuivere man en houd je niet langer aan de lijn als nodig
Dank je wel guillermo voor de bevestiging en rust die je me gaf. Vind u toppp.

    Getuigenis door M op 23 december 2017

Guillermo zo n fijn gesprek alweer met u gehad. We hebben een aantal keren met elkaar gesproken en vanavond weer. Uw rustige en vertrouwde stem geeft mij weer vertrouwen. Ben soms erg onzeker vwb mijn contact met P. Ik moet vertrouwen hebben en erin geloven. Ook loslaten want u heeft me zo vaak verteld dat het goedkomt. Dank u wel weer voor al uw ingevingen en onze gesprekken. Tot horens.

R.

    Getuigenis door R op 10 december 2017

Een consult gehad waarbij hij erg duidelijk is over het geen er voor mij mag gaan gebeuren. Sommige dingen te mooi om waar te zijn. Maar van mij mag het. Wat hij vertelde dat de dag erna zou gebeuren klopte ook. Hij vertelde dat de dag erna iets zou gaan gebeuren zodat mn nieuwe start toch nog kan beginnen. Het is nog niet zover. Maar als het mee zit krijg ik komende week groen licht. Hopelijk krijgt hij over het deel van de liefde ook gelijk. Al heb ik zelf die hoop op dat specifieke laten varen. Maar het mag.graag zelfs.

    Getuigenis door A op 9 december 2017

Dankje voor het mooie gesprek en de lach op mijn gezicht .
Lieve Groetjes Engelien.

    Getuigenis door Engelien op 15 november 2017

Super goed hoe Guillermo kan invoelen, hij is 1 van de beste mediums die ik ken. Zijn stem straalt ook enorm veel rust uit. Bedankt weer voor je mooie reading. X.

    Getuigenis door S op 6 november 2017

Beste Guillermo, kort geleden had ik getuigenis geplaatst maar ik vond het niet onmiddellijk terug op de website dus bij deze wil ik nog een keer verklaren wat een fantastische paragnost u bent. Alle voorspellingen worden door u genaild. Ik bel u al ruim anderhalf jaar. Dit ook vanwege het feit dat u mij dicht bij mijn "dierbaren" brengt. Tevens is het wonderlijk en mystiek wat U allemaal kan en via de gidsen de vertolker bent. Ik kan bijna niet onder woorden brengen hoe belangrijk u in mijn leven bent. U bent veel en veel meer dan 5 sterren waard. Ik wens u zeer veel succes en geluk met uw "reizen in het heelal" want er is beslist meer tussen hemel en aarde. U heeft mij dit meerdere malen bewezen. God bless you. T.

    Getuigenis door T op 31 oktober 2017

Guillermo had voorspeld dat iemand z'n ware gezicht en gevoel zou tonen. Ergens klonk z'n voorspelling heel cryptisch, maar nu het plaats heeft gevonden, begrijp ik nu precies wat Guillermo bedoelde. Dank je wel voor je altijd korte doch altijd zeer ware voorspellingen. Je bent erg uniek en eigenzinnig in wat je doorkrijgt. Tot op heden altijd de waarheid gebleken.

    Getuigenis door Waarheid op 30 oktober 2017

Beste Guillermo, vele malen heb ik u gebeld ten eerste, omdat u de beste bent en alles wat u voorspeld en verteld en dat alles door u wordt "genaild". bizar, wonderlijk, ongelofelijk, en ik vaar blind op uw readings. Ik geef u alle sterren van het heelal "oneindig" dus . steeds weer haal en put ik kracht uit uw readings en ben ik dan ook dicht bij mijn geliefden en dierbaren, zodat het leven dragelijker is voor mij. In die zin bent u het licht aan het einde van de tunnel. Ik spreek u al bijna 2 jaar en alles is uit gekomen op 2 dingetjes na . maar geduld is een schone zaak. Verder bent u bescheiden en integer en is het zeer fijn om met u te praten. Ik zou mezelf geen raad weten zonder u en ik wens u zeer veel succes en geluk. Ik hou u op de hoogte en God bless You. hartelijke groet T.

    Getuigenis door anoniem op 23 oktober 2017

Ik heb je gisteren gesproken. Zonder echte uitleg of vraag wist jij hem te benoemen en je was zo overtuigend dat hij contact gaat nemen en dat dat we helemaal opnieuw gaan starten. Hij zichzelf meer gaat laten zien en dat we veel gaan praten.Dit is precies wat ik wil. Ik kon mijn oren niet geloven, ik ben ook delen kwijt van wat je zei.Ik ben zo benieuwd of het uit gaat komen. Ik moet geduldig zijn. Heel erg bedankt tot een volgende keer. groetjes P.

    Getuigenis door Petra op 8 oktober 2017

Guillermo, dank je voor je bevestigingen op alle fronten. klopte als een bus. Dank voor je zuivere consult.

    Getuigenis door Juan op 2 oktober 2017

Guillermo had dingen verteld die hij nooit had kunnen weten. Hij is een medium met een echte gave, zonder het gebruiken van kaarten of hulpmiddelen. Nu wacht ik nog de voorspelling af. Ik spreek je snel weer x.

    Getuigenis door indigo op 15 september 2017

Beste Guillermo,

Ik heb jou net aan de telefoon gehad en wauw wat een consult. Tussen de man en mij zag je dit goed komen en de voorspellingen die jij gaf wat ik allemaal zou gaan doen waren ongelooflijk. Nu allemaal onwerkelijk maar je zag mij zeker ontwikkelen in het spiritueel coachen van kinderen wat ik heel graag wil en een boek schrijven en bekend worden in het buitenland. En dit allemaal binnen nu en 5 jaar. Nou dat zou helemaal geweldig zijn. Ik hou je natuurlijk op de hoogte van alles en hartelijk dank. De verbinding viel ineens weg dus kon je niet bedanken. Bij deze nogmaals hartelijk dank goor een onwijs mooie consult.

    Getuigenis door B.D op 3 september 2017

Lieve Guillermo. Je hebt me in 2016 voorspeld, dat ik minder dan een jaar - in het land waar ik in 2017 naartoe ben geemigreerd - zou blijven. Ik kan je per vandaag bevestigen dat het klopt. Reisplannen zijn vandaag geconcretiseerd en al berekenend blijf ik minder dan een jaar en zal mijn standplaats meer in NL zijn (voorlopig dan, zoals je had voorspeld). Je bent erg goed in wat je doet. Voor de befaamde sterrenhemel zal ik zeker nog wel daar zijn, hoor. Voor nu even in NL, want stja ik moet natuurlijk wel de lovely verklaringen ontvangen die we al eens eerder hebben besproken. ;-) Dank je voor je alwetende gave.

    Getuigenis door Korte Emigratie op 15 augustus 2017

Super goed.

    Getuigenis door Elly op 10 augustus 2017

Wowww. Wat wist je goed in te voelen over de situatie . Ik sta er versteld van. Ik hoop dat deze voorspelling ook uitkomt. De vorige over werk is uitgekomen. Dank je lieve Guillermo. Je bent een topper. Liefs, D.

    Getuigenis door D op 8 augustus 2017

Hoi Guillermo,

Ik heb je drie weken geleden gebeld inverband met mijn dochter of ze nog zou verder studeren of gaan werken. Je zei me dat ze gaat werken en inderdaad kreeg gisteren een mailtje dat ze vanaf 1 augustus begint te werken en meteen een vast contract heeft gekregen . Nu hopen op september hetgeen je voorspelt hebt ivm met L die diep in mijn hart zit en er eindelijk duidelijke gesprekken zouden komen. Maar ik twijfel er niet aan dat het gaat uitkomen . Alles vertel je mij met een bepaalde zekerheid en je bent echt keigoed in wat je doet. Je hoort nog zeker van mij .

    Getuigenis door ikke op 1 augustus 2017

Super consult.zegt alles zonder kaarten te leggen.bijzonder knap.

    Getuigenis door Chianti op 27 juli 2017

Dankjewel voor ons gesprekx. hou u zeker op de hoogte of het zo gaat verlopen. liefs saskia.

    Getuigenis door Saskia op 26 juli 2017

Lieve Guillermo,je hebt me al eerder verrast met rake voorspellingen. ik vertrouw daarom heel erg op jouw vermogen ,je hebt me heel goed uitgelegd wat er speelt. wil je nogmaals danken. helder medium.from the bottom of my heart.

    Getuigenis door De blije Butterfly op 19 juli 2017

Guillermo is echt getalenteerd. Zakelijke voorspellingen die een hele tijd geleden zijn gedaan, komen nu langzaam uit. Hij heeft een tijdje geleden tot in detail beschreven hoe ik een speciale vriend zou ontmoeten; wat zijn gevoel naar mij zou zijn en hoe hij zich zou gedragen. Datgene wat hij zegt is zo specifiek en zo duidelijk verwoord, dat je het bijna niet durft te geloven. Het bijzondere is dat ook die voorspelling langzaam aan het uitkomen is. Zo bijzonder. Ben zelf helemaal rustig en ik geloof er volledig in dat de andere zakelijke en relatievoorspellingen ook uit komen. Ben echt heel blij met jou Guillermo. Je bent echt magisch in je zijn en talent.

    Getuigenis door Voorspellingentijdjegeledengedaankomenlangzaamui tnu op 10 juli 2017

Zo fijn je gesproken te hebben Guillermo . Ik houd je op de hoogte over de gesprekken die gaan komen met die gesloten man . Liefs van i .

    Getuigenis door I op 30 juni 2017

Sorry dat de Verbinding verbrak. Heel erg bedankt voor je waardevolle reading. Je bent super goed. Liefs en alvast gefeliciteerd. X chianti.

    Getuigenis door Kandhai op 28 juni 2017

Lieve Guillermo, wat een prachtige reading weer. Ik kan wel uren met jou praten. Ik spreek vaker mediums en vind jou 1 v/d beste hier op de lijn. Helder, eerlijk, specifiek en direct. Ontzettend bedankt voor 't mooie bericht wat ik heb ontvangen. Xxx.

    Getuigenis door Cicilia op 21 juni 2017

In 1 woord zuiver. Fantastisch consult.

    Getuigenis door F op 6 juni 2017

hoi hoi ,

guillermo,je bent gewoon supergoed we zitten op de zelfde golflente. zou uren met je kunnen praten . alvast bedankt en tot .

Collega.

    Getuigenis door Myriam op 15 mei 2017

beste Guillermo wilde even laten weten dat er weer een voorspelling is uit gekomen en namelijk dat er inderdaad geen schadeformulieren zijn binnengekomen . "oplichterij" je bent een pure menselijke engel en dit getuigt dat er meer is tussen hemel en aarde alleen dank voor alles . hoe hard de waarheid ook steeds is . lieverd de keiharde waarheid . dan een zachtaardige leugen . je hoort nog van mij . god bless you.

    Getuigenis door anoniem op 8 mei 2017

Wow. Je blijft me verbazen in je standvastigheid. Je geeft eerlijk antwoord en zelfs als ik je antwoorden ter discussie stel blijf je consistent in wat je doorkrijgt. Zelfs als ik het in eerste instantie niet geloof. Ik was mijn ondernemende activiteiten en plannen aan het toetsen en eigenlijk triggerde je me met je antwoorden, waardoor ik vroeg of ik met mijn zakenpartner door moest gaan. In principe heb je me bevestigd in iets wat ik had weggestopt en eigenlijk was vergeten. Dank je wel daarvoor. Je bent erg goed in wat je doet.

    Getuigenis door Zakenmadame op 30 maart 2017

Woooww. Wat een GAVE reading heb ik net van jou gehad. Zo kloppend. tot op de laatste details. Zoveel antwoorden en inzichten mogen ontvangen. Ben er even helemaal stil van. Ontzettend bedankt hiervoor. Liefs, Aminata.

    Getuigenis door Aminata op 22 maart 2017

Ik wilde alleen door geven, ik heb de baan binnen. Volgende week Dinsdag kontrakt tekenen. Mvg.

    Getuigenis door Khan K op 17 maart 2017

Zeer fijn consult gehad, zeer helder gedetailleerd, en oprecht.
Vele treffende dingen.

Erg bedankt.

    Getuigenis door Laura op 26 februari 2017

Super consult gehad. Veel toekomst gericht. Dus wel nog even afwachten. Maar heb goede hoop.

Ben helemaal blij.

    Getuigenis door Jolanda op 15 februari 2017

Fijn gesprek gehad eerlijk en direct. Ik ben benieuwd ofvoorspellingen uitkomen. Ik zal je bellen. Bedankt voor alles.

    Getuigenis door Sterra op 13 februari 2017

Heel fijn consult gehad. Nu afwachten of je voorspellingen uitkomen maar het voelde erg zuiver aan. Je voelde haarfijn aan wat ik zelf ook voelde bij bepaalde situaties.
Dank hiervoor.

Wellicht tot de volgende keer.

    Getuigenis door Zem op 9 februari 2017

Zuiver tot op de graad. Alles klopt. Hartelijk bedankt voor uw consult.

    Getuigenis door An op 29 januari 2017

aanrader. Ik heb net een fijn gesprek gehad met guillermo, zijn stem is rustgevend,en heb er een goed vertrouwen in dat zijn voorspellingen gaan uitkomen. bedankt guillermo.

    Getuigenis door piepke op 22 januari 2017

Ten eerste u vraagt niets, en toch verteld u alles. U zei over het werk , dat ik een aanbod zou krijgen.Ik heb een aanbod.
Ik will u bedanken. Mvg
Khan .

    Getuigenis door Khan op 20 januari 2017


MicroBel | Privacy | Sitemap | Interessante bronnen | Zelf tarotist? | Consulenten Copyright © 2008 - 2018 handlezen.nl. Alle rechten voorbehouden.Tarotist Guillermo - HelderwetendTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 handlezen.nl NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  tarotisten RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie handlezen.nl m.Handlezen.nl
 

Handlezen.nl
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde tarotisten Paranormaal begaafd
  online tarotisten Online tarotisten
  Zelf tarotist worden Zelf tarotist worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst kijken
  Mijn toekomst Mijn toekomst - mijn leven
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door tarotisten Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

tarotisten
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel tarotist
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende tarotisten Helderziende tarotisten
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online tarotisten online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende tarotisten
  Bronnen tarotisten Bronnen tarotisten

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET tarotisten
  Telefoonconsult met tarotisten Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met tarotisten Consultatie via e-mail
  Fotoreading met tarotisten Fotoreading met tarotisten
  Goedkoper bellen met tarotisten Goedkoop bellen met tarotisten

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door tarotisten Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door tarotisten Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door tarotisten Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door tarotisten Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door tarotisten Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door tarotisten Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door tarotisten Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door tarotisten Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door tarotisten Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door tarotisten Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door tarotisten Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door tarotisten Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door tarotisten Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen